Try skincare made for you and your skin's needs

Prismatch

Vi matchar konkurrenternas priser

Om du över alla förväntningar hittar en liknande produkt till ett lägre pris hos en konkurrerande webbutik i Sverige matchar vi priset.

Tänk på att konkurrenten ska vara en svensk webbutik, eftersom vi inte jämför priserna med utländska återförsäljare. Vi jämför med det totala priset, inklusive leverans och andra tilläggskostnader.

Vi är mycket rimliga

Även om vi kan argumentera för att konkurrentens service inte matchar vår, kan du alltid förvänta dig en rättvis behandling. Om konkurrentens erbjudande ungefär är samma, kommer vi matcha deras pris.

Så gör du

  1. Du hittar samma produkt till ett lägre pris hos en annan svensk webbutik
  2. Kopiera webbadressen som länkar till produkten
  3. Skicka länken i ett mail till oss med ämnet "Prismatchning" till hello@helloskin.se

Vi kommer att ändra vårt pris så att du kan köpa produkten online så billigt som möjligt och fortfarande njuta av vår bra service.

Villkor för prismatchning

Vår garanti för prismatchning omfattar konkurrenterna i Sverige. Prismatchning gäller endast på köpdagen och baseras på pris + leverans + extra kostnader, vilket innebär det totala priset du måste betala för att få produkten levererad till dörren.

Prismatchning gäller inte om en eller flera av följande omständigheter gör sig gällande för webbutiken som erbjuder det lägre priset:

  • Webbutiken levererar inte till Sverige
  • Produkten är till försäljning i begränsat antal eller under en begränsad tid
  • I händelse av utgående eller returnerade produkter
  • I händelse av tydliga prisfel
  • Webbutiken har inte produkten på lager
  • Webbutiken ligger inte i Sverige