Returer

Du kan avbeställa din order när som helst innan den har blivit packad för leverans och du kan returnera din order till oss inom 30 dagar efter mottagandet. För att avbryta din order innan du har fått bekräftelse på att den har skickats, vänligen kontakta oss via e-post på hello@helloskin.se för instruktioner.

För att returnera en order efter att du mottagit varan:

  1. Om du vill returnera din produkt maila oss på hello@helloskin.se så skickar vi ut en retursedel via email.
  2. Skriv ut retursedeln och fäst den på paketet. Lämna sedan in paketet på Postnords närmaste ombud. 

Av hälso- och hygieniska skäl kan du inte returnera förseglade produkter om förseglingen är trasig. Undantag görs om sådana produkter är skadade eller defekta vid leverans eller levereras felaktigt.

Om du märker att din produkt är skadad vid mottagandet rekommenderar vi att du vägrar ta emot paketet. Om du märker det efter mottagandet, ta en bild av varan och vidarebefordra den till hello@helloskin.se och returnera objektet. Vi kan erbjuda ett utbyte eller återbetalning vid behov.

Vänligen skicka inte ditt köp till tillverkaren.

Återbetalning

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett mail för att meddela att vi har fått ditt returnerade paket. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din retur (inklusive eventuella leveranskostnader).

Om din retur är godkänd, kommer din återbetalning att behandlas (inklusive eventuella fraktkostnader) och beloppet överförs automatiskt till ditt betalkort eller den valda betalningsmetoden inom 1-2 dagar efter vår bekräftelse.

Vi skickar ett kvitto för denna transaktion till det e-postkonto som användes för inköpet.

Försenade eller saknade återbetalningar

Om du inte har fått din återbetalning ännu så ber vi dig först kontrollera ditt bankkonto igen. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, eftersom det kan ta tid för din återbetalning att vara officiellt publicerad. Nästa är att kontakta din bank. Det finns ofta lite behandlingstid innan en återbetalning skickas.

Om du har slutfört dessa steg och har fortfarande inte fått din återbetalning, kontakta oss på hello@helloskin.se.

Gåvor

Om varan märktes som en present när den köptes och skickades direkt till dig som mottagare,så kommer du få en rabattkod som gåva för värdet av din retur.

Om varan inte var märkt som en gåva när den köptes eller givaren hade beställt levererad till sig själv för att ge dig senare, skickar vi återbetalning till givaren.